Milí zákazníci, při objednávce v hodnotě nad 1000 Kč máte dopravu ZDARMA. :)

VYUŽITÍ ARGANOVÉHO OLEJE 2. DÍL: 5 důvodů, proč používat kosmetický arganový olej na pleť

Arganový olej vám bude v péči o pleť pomáhat mnohem víc než běžné konvenční krémy. Stačí nanést pár kapek arganového oleje na obličej 2–3krát denně. Zní to podezřele jednoduše, ale z vlastních zkušeností vám můžeme potvrdit, že to funguje. Proč?

 

1. Arganový olej je přírodní elixír mládí

Arganový olej kosmetický je nejúčinnější přírodní výrobek proti tvorbě vrásek. Arganový olej obsahuje esenciální mastné kyseliny a významné antioxidanty (mezi nejvýznamnější patří vitamín E a skvalen), které efektivně zpomalují proces stárnutí pleti. Arganový olej také podporuje tvorbu kolagenu a elastinu, který potřebujeme pro to, aby byla pokožka pružná a měla mladistvý vzhled.

I když je proces stárnutí naprosto přirozený, kdo by si nechtěl přírodním způsobem trochu přilepšit. 

 

2. Arganový olej jako ochrana pleti

Arganový olej vytváří na pleti ochrannou vrstvu, která chrání před nepříznivými vlivy, jako jsou mráz, vítr, prach a sluneční záření. Obsahuje karotenoidy, které chrání pokožku před UV zářením.

 

3. Arganový olej má významné léčivé účinky

Potvrdilo se, že arganový olej má léčivé účinky na kožní problémy, jako jsou ekzémy, akné, lupénka a podráždění pokožky. Arganový olej je také velmi účinný při péči o jizvy.

 

4. Arganový olej nemastí pleť

Arganový olej se velmi rychle vstřebává. Mezi kosmetickými oleji je jedinečný tím, že nenechává pleť mastnou. Pleť je po použití sametově jemná a hydratovaná. Již po 14 dnech používání zaznamenáte podstatně nižší tvorbu kožního mazu.

 

5. Minimalistická a přírodní varianta kosmetiky

Arganový olej je kosmetický výrobek, který využijete téměř na celé tělo. Pokud se cítíte zahlcení obrovským množstvím kosmetických produktů, které se na trhu nabízejí, tak jste tu správně.  Čistý arganový olej má opravdu široké možnosti využití a navíc ho můžete využít i při výrobě domácích pleťových masek.

Arganový olej, který vám nabízíme, je čistě přírodní, neobsahuje žádné konzervanty, barviva ani zdraví škodlivé látky.

Osobní zkušenosti: Už několik let používám na pleť pouze arganový olej. Těší mě, jak je jeho použití jednoduché, všestranné. Jsem ráda, že mám možnost používat opravdu přírodní výrobek, který svědčí zdraví pleti. Mým rodinným příslušníkům arganový olej také pomohl s léčbou ekzémů a akné.